Los Angeles maandag
Blijf op de hoogte en volg Leo
02 Maart 2010 | Verenigde Staten, Los Angeles
Los Angeles, maandag
Eindelijk weer eens een nacht lekker geslapen! Jacqueline wat minder en Gijs zoals altijd niets gehoord en ook lekker geslapen. Ondanks dat we midden in een drukke wijk vertoeven zijn de straatgeluiden nauwelijks te horen in de hotelkamer.
Het blijkt dat we onverwachts toch ontbijt hadden bijgeboekt en dus naar beneden om dit te gebruiken. De ontbijtruimte stelde niet zoveel voor, nl. een tafel aan de zijkant van de ontvangsthal was gedekt met een koffietap en een aantal schalen met croissants en muffins. That’s it! Weer een ervaring rijker!
Om half tien worden we opgehaald door LA – tours om ons een aantal highlights van Los Angeles te laten zien. Bij het inchecken krijgen we gratis een uitbreiding van de door ons gekozen tour en we besluiten hierop in te gaan, we zijn tenslotte Nederlanders!
De tour brengt ons naar Rodeo Boulevard (Beverly Hills) , waar de bekende sterren regelmatig winkelen in zaken zoals, Versace en Dior en vele andere dure en mooie zaken. Veel tassen, sieraden en horloges en veel bewakingsbeambtes aan de buiten- en binnenkant van deze bedrijven. Helaas hebben we geen bekenden gezien. Waarschijnlijk nog te vroeg. Overigens zijn we wel in Beverly Hills naar de wc geweest, dat kan natuurlijk niet iedereen zeggen. Daarna richting Hollywood gereden! En ja hoor, aanstaande zondag is het Oscar-uitreiking in het zgn. Kodak-theater. Ook wij zijn de trap opgelopen, welke de sterren a.s. zondag zullen doen, maar bij ons alleen de jullie bekende reporter om een fotoshoot te maken van de toeriste. Wel leuk om dit allemaal te zien! Tijdens het bezoek aan dit gedeelte van Hollywood ook uiteraard de “walk of Fame”gelopen. Onze sterren waren echter niet aanwezig, wel die van onder andere Andre Bocchelli, die de ster deze week officieel zal laten blinken. Om in aanmerking te komen voor een ster in de “walk of fame”dient men aan een aantal eisen te voldoen volgens John, onze gids, nl. Men dient al 5 jaar in de business te zitten, men dient zich voor de gemeenschap in te zetten en men dient zelf bij de vrijgave van de ster aanwezig te zijn. We hebben Andre niet gezien.
Daarna met de tour door Hollywood gereden, waar een aantal sterren nog wonen. Het ene huis is mooier als het andere. Volgens mij willen ze voor elkaar niet onderdoen!
Na de tour hebben Jacqueline en Gijs nog wat winkelaankopen gedaan, terwijl wij nog even gingen pierewaaien aan het strand.
Morgen naar huis!
foto's volgen
02 Maart 2010 - 09:43
Frans En Greet:
Hallo wereldreizigers,
Goede thuisreis en bedankt voor alle mooie verslagen, foto's en video's, we zullen het missen.
Groetjes Greet -
02 Maart 2010 - 15:13
Corina Van Gils:
hoi reizigers, ik vond het steeds erg leuk om jullie verslagen te lezen, keek er naar uit. ik wens jullie een goede terugreis en tot ziens.
groetjes corina van gils