Casters Beach
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leo
05 Februari 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington
Casters Beach, 5 februari
(geschreven door Leo)
De rustdag. Het blijkt dat we gisteren toch ietwat teveel kilometers hebben gereden. Gijs kon zijn bed niet uit vanmorgen.(zie foto). Niet vanwege vermoeidheid, maar het was in zijn rug geschoten. Hij had al last van zijn rug en gisteren deden we er nog een schepje bovenop. Nu zijn de stoelen in de camper ook niet je van het, maar ja, wat erin gaat, gaat er ook wel weer uit.
Met de zon in de rug, de wind in de zeilen, en de bril op de neus het ontbijt buiten genuttigd. Ook met Joris weer gechat. Weer goed om het thuisfront via de PC aan de lijn te hebben. Ook al vliegt de tijd, het gemis is er ook.
Gijs en Jacqueline hebben voor en na de middag diverse wandelingen gemaakt, want het blijkt dat verticale bewegingen beter waren voor Gijs zijn rug dan horizontale. Ludgard en ik naar Westport om te proberen om de “beatle-look”van Ludgard in te korten, maar helaas. Drie kappers, alle drie bezet en pas volgende week tijd. Zoveel tijd, ondanks onze vakantie hebben wij hier niet. Nog wat boodschappen gedaan, verse broodjes gehaald en na de lunch naar het strand (zie film en foto’s).
Nu is het acht uur ’s avonds en zitten we nog buiten. Voor morgen is de planning om richting Greymouth, Punakiki te rijden om daarna de Franz Josef Gletscherregio te bezoeken. Wordt vervolgd