Auckland - Whangarei
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leo
20 Januari 2010 | Nieuw Zeeland, Whangarei
(geschreven door Jacqueliene)
Vanmorgen op tijd op want wij dachten dat het maar beter zou zijn als we om 9.00 uur bij de camperman waren. Zo gezegd zo gedaan, 7.15 uur ontbijten, 8.15 uur met de taxi naar de caravanman. Wij waren er dus keurig op tijd. Papieren end geregeld en wij uiteindelijk om 10.30 uur weg richting Paiha.
Het bleek al een hele klus om Auckland uit te komen. Op een gegeven moment, Gijs en ik reden voorop want wij hadden de tomtom, bleef Leo achter. Wat is er aan de hand? Waarom komt hij nou niet? Wat is hij aan het doen?
Ja, hoor Leo komt ons voorbij rijden en neemt de 1e de beste afslag, terwijl wij eigenlijk rechtdoor moesten. Gijs en ik begrepen er niets van. Leo steekt de straat over en zet de camper bij een garage neer. Het bleek dat de versnelling niet meer werkte!!! Hebben wij dat weer!!!
Gebeld met de firma, overleg ect. Eerst komt er een soort ANWB om te kijken wat er aan de hand is. Deze meneer constateert dat hij de camper niet ter plaatsen kan repareren. Opnieuw overleg met de verhuur firma. Er wordt een taxi gestuurd o
20 Januari 2010 - 18:47
Frans En Greet:
Wat een pech weer. Het lijkt er op dat dit verslag niet compleet is, maar de essentie heeft ons wel bereikt. Hopelijk gat het verder allemaal goed.