NOG 12 DAGEN
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leo
31 December 2009 | Nederland, Alphen
Voor de liefhebbers: Kijk eens vrijblijvend op www.cookislands.org.uk en klik op video tour. Je krijgt dan een aantal indrukken te zien van deze prachtige bounty-eilanden, welke wij in de zesde week van onze reis zullen bezoeken.
We kijken er naar uit om dinsdag 12 januari 's middags het vliegtuig in te stappen en waarschijnlijk de reis van ons leven te maken. Inmiddels is Jacqueline gestopt met werken en Leo heeft zijn onderneming overgedragen. Zonder stress en zonder zorgen op vakantie! Wij wensen iedereen een zeer prettige jaarwisseling en een voorspoedig gezond, sportief, liefdevol, respectvol, 2010
31 December 2009 - 12:19
Patrick En Wilma:
Wij wensen jullie ook een formidabele start van 2010, en natuurlijk een geweldige reis rond de aardkloot.
We zullen jullie krabbels graag lezen.Groeten Patrick en Wilma. -
31 December 2009 - 12:57
Frans En Greet:
Wij wensen jullie een hele fijne reis en wij zien uit naar jullie real-time reisverslagen. -
31 December 2009 - 16:00
Raymond:
Allereerst een goed uiteinde gewenst. Hopelijk heb je voldoende gelezen om in het vliegtuig ook Gijs een update te geven :)
En nu maar aftellen. -
07 Januari 2010 - 11:03
Frits:
wij wensen jullie een heel goede reis en geniet ervan maak er een goed begin van
groeten Frits Rina -
11 Januari 2010 - 19:15
Lisanne Rietveld:
Goede reis morgen!
Heel veel plezier.
Groetjes Lisanne (Creyghton-Rietveld) -
17 Januari 2010 - 18:22
Els, Danny En Jorn:
Vol spanning tot nu toe alles gelezen. (17 januari)
Gek toch dat je zomaar bij kunt houden wat jullie doen, mee maken en wat voor indrukken dit geeft. Maak er een fantastische reis van en geniet met volle teugen, ik wacht met nieuwsgierigheid het volgende verslag af.
Tot de volgende keer.